PAKLENICA 2013.

Go down

PAKLENICA 2013.

Postaj  timberjack on čet lis 10, 2013 4:52 pm

Poziva se članstvo kluba da se izjasni glede klupsko-obiteljskog izleta na Paklenicu koji bi bio organiziran nakon biciklijade Zadar-Paklenica, a trajao bi od 19. do 20.10.2013.
Dakle, prijave s imenom i prezimenom, te brojem članova obitelji koji bi išli radi rezervacije mjesta i ležajeva za spavanje u planinarskom domu u Paklenici.
Izlet je zamišljen kao klupsko i obiteljsko druženje, a pozvani su svi članovi kluba i njihove obitelji.
Cijena noćenja u planinarskom domu dogovorena je kao za članove Planinarskog društva Paklenica što iznosi 45,00 kn po ležaju. Ukoliko netko želi noćiti u šatoru, ne plaća spavanje.
(što je isto moguće).
Na izlet bi se krenulo nakon završetka biciklijade i marende. Slijedi presvlačenje u adekvatnu odjeću i obuću (koju bi trebali dopremiti ili članovi obitelji koji ne voze biciklijadu, ili za one kojim nema tko dostaviti opremu, klupskim kombijem ili autom nekog od kolega čija obitelj ide na izlet), zaključavanje bicikla u jedan od bunkera (dogovoreno s ravnateljem-bunker će biti oslobođen i u njga će imati pristup samo čovjek koji odgovara za bicikle), zatim lagani uspon do doma (cca 1,40h). U domu će nas dočekati (ako se tako dogovorimo) fažol i/ili gulaš (provjereno dobri) po cijeni od 35 kn/porcija. Nakon što se smjestimo, ekipa za očevide priprema roštilj, ili bude li sreće ražanj. Ujutro nakon doručka slijedi dogovor; idemo li malo šetati u prirodu ili se spuštamo u kanjon i netko autom, netko biciklom, doma. Bude li zainteresiranih, može i klupska trka do Zadra (javljam se za prateće vozilo).
Ulaz u NP Paklenica je za sve sudionike i njihove obitelji za ovu priliku besplatan (dogovorio s ravnateljem nacionalnog parka).

Molim zainteresirane da se u što skorije vrijeme jave.

timberjack

Broj postova : 8
Join date : 17.10.2012

Korisnički profil

[Vrh] Go down

PAKLENICA 2013.

Postaj  timberjack on čet lis 10, 2013 5:00 pm

Zaboravih zapisati: u planinarskom domu ima 48 ležajeva, a šatora u dvorištu može stati 5-10.

timberjack

Broj postova : 8
Join date : 17.10.2012

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.